Tomat- og grøntsagssuppe

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Suppe
  • Grøntsagsbouillon, pulver
    30 g
  • Sukker
    2 g
  • Citron, friskpresset
    0,50 stk
  • Tomatjuice
    690 g
  • Salt
  • Peber
  • Topping
  • Letmælk
    0,50 dl
  • Piskefløde
    1 dl
  • Creme fraiche
    1 dl
  • 75 g

Forberedelsestrin

  1. 1. Kog grøntsagspuré, tomatjuice, grøntsagsbouillon, sukker, presset citron og lad det simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.

  2. 2. Bland mælk, piskefløde og creme fraiche. De semitørrede tomater hakkes og blandes i. Smages til med salt og peber. 

  3. Server suppen med topping. Suppen kan servers kold og varm.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    132,26 
  • Energi (kJ)
    554,79 
  • Fedt
    6,82 
  • Fibrer
    4,26 
  • Fosfor
    0,12 
  • Kalcium
    0,12 
  • Kalium
    0,24 
  • Kulhydrat
    13,35 
  • Natrium
    7,20 
  • Protein
    3,13 
  • Vitamin C
    0,27 
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften