Tomat- og grøntsagssuppe
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Suppe
- Grøntsagsbouillon, pulver30 g
- Sukker2 g
- Citron, friskpresset0,50 stk
- Tomatjuice690 g
- Salt
- Peber
- Topping
- Letmælk0,50 dl
- Piskefløde1 dl
- Creme fraiche1 dl
- 75 g
Forberedelsestrin
1. Kog grøntsagspuré, tomatjuice, grøntsagsbouillon, sukker, presset citron og lad det simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.
2. Bland mælk, piskefløde og creme fraiche. De semitørrede tomater hakkes og blandes i. Smages til med salt og peber.
Server suppen med topping. Suppen kan servers kold og varm.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)132,26
- Energi (kJ)554,79
- Fedt6,82
- Fibrer4,26
- Fosfor0,12
- Kalcium0,12
- Kalium0,24
- Kulhydrat13,35
- Natrium7,20
- Protein3,13
- Vitamin C0,27