Vi udvikler bæredygtigt mad gennem ansvarlig handling og langsigtede partnerskaber. Siden starten af 1941 har vi udviklet god mad med fokus på miljø og fremtid. Vi følger en ambitiøs strategi, hvor vi arbejder for at bidrage til en bæredygtig fremtid for miljø og mennesker, lokalt og globalt.
Baseret på FNs verdensmål for bæredygtig udvikling har vi formuleret en klar strategi med konkrete mål, som vi følger op på regelmæssigt. I vores bæredygtighedsstrategi har vi fokus på indsatsområder, hvor vi kan gøre en reel forskel.
Vi mener, at vi opnår de bedste resultater ved at:
Være ansvarsfulde
Vi udviser ansvarlighed ved at arbejde for at reducere miljøeffekten i alle dele af vores produktionskæde. Derfor arbejder vi på at mindske udslippet fra vores fabrikker, halvere madspild og sikre os, at vores transport sker med en lav klimapåvirkning, og at vores emballage er genanvendelig. Det gør vi muligt ved at sørge for, at alle vores medarbejdere får mulighed for at bruge deres potentiale fuldt ud.