Pastinaksuppe m/æbler og fetaost
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Suppe
- Hvidvin2 dl
- Løg0,50 stk
- Rapsolie1 spsk
- Piskefløde2 dl
- Grøntsagsbouillon, færdig7 dl
- Salt
- Peber
- Æble og feta topping
- Lime friskpresset1 stk
- Æbler i tern200 g
- 20 g
- Peber sort, grovmalet
- Feta300 g
Forberedelsestrin
1. Skræl, hak og steg løg blankt. Tilsæt vin og reducer 1/3 del. Tilsæt pastinakpuré og grøntsagsbouillon. Kog op under omrøring. Tilsæt piskefløde og lad det simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.
2. Skær æblet i fine tern. pres limesaft over, smuldr fetaosten og tilsæt purløg. Server suppen og strø toppingen over.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)234,29
- Energi (kJ)980,16
- Fedt15,20
- Fibrer3,57
- Fosfor2,80
- Järn0,07
- Kalcium2,80
- Kalium5,60
- Kulhydrat12,15
- Natrium168
- Protein7,98
- Vitamin C6,30