Pastinaksuppe m/æbler og fetaost

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Suppe
  • Hvidvin
    2 dl
  • Løg
    0,50 stk
  • Rapsolie
    1 spsk
  • Piskefløde
    2 dl
  • Grøntsagsbouillon, færdig
    7 dl
  • Salt
  • Peber
  • Æble og feta topping
  • Lime friskpresset
    1 stk
  • Æbler i tern
    200 g
  • 20 g
  • Peber sort, grovmalet
  • Feta
    300 g

Forberedelsestrin

  1. 1. Skræl, hak og steg løg blankt. Tilsæt vin og reducer 1/3 del. Tilsæt pastinakpuré og grøntsagsbouillon. Kog op under omrøring. Tilsæt piskefløde og lad det simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.

  2. 2. Skær æblet i fine tern. pres limesaft over, smuldr fetaosten og tilsæt purløg. Server suppen og strø toppingen over.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    234,29 
  • Energi (kJ)
    980,16 
  • Fedt
    15,20 
  • Fibrer
    3,57 
  • Fosfor
    2,80 
  • Järn
    0,07 
  • Kalcium
    2,80 
  • Kalium
    5,60 
  • Kulhydrat
    12,15 
  • Natrium
    168 
  • Protein
    7,98 
  • Vitamin C
    6,30 
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften