Majs- og kokossuppe
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Rapsolie1 spsk
- Løg0,50 stk
- Kokosmælk3 dl
- Grøntsagsbouillon, færdig7 dl
- Lime0,50 stk
- Karryristede kikærter & spinat topping
- Rapsolie3 spsk
- Kikærter, drænet440 g
- Karry3 g
- Spinat60 g
- Sambal Oelek1 g
- Peber
- Salt
Forberedelsestrin
1. Skræl, hak og steg løg i lidt olie. Tilsæt grøntsagsbouillon og majspurè og kog op under omrøring. Tilsæt kokosmælk, limesaft, sambal oelek og lad det simre yderligere cirka 5 minutter. Smag til med salt og peber.
2. Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem. Læg dem i en bradepande og bland med lidt olie, karry og salt. Ristes i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter. Tag kikærterne ud af ovnen og bland dem med spinaten. Server suppen og top den med kikærter og spinat.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)261,44
- Energi (kJ)1101,03
- Fedt14,43
- Fibrer4,36
- Fosfor32,80
- Järn0,55
- Kalcium7,60
- Kalium85,10
- Kulhydrat24,99
- Natrium172,50
- Protein7,26
- Vitamin C6,90