Majs- og gulerodssuppe
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Suppe
- Ingefær50 g
- Grøntsagsbouillon4 dl
- Salt
- Peber
- Piskefløde2 dl
- Urteolie
- Olivenolie1 spsk
- Persille, bredbladet10 g
- Salt2 tsk
- Rapsolie1 dl
Forberedelsestrin
1. Alle ingredienserne til suppen koges op og blendes til den får en jævn konsistens. Smages til med salt og peber.
2. Blend alle ingredienserne til urteolien. Servér suppen med et strejf af urteolie på toppen.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)458,55
- Energi (kJ)1918,65
- Fedt43,65
- Fibrer4,05
- Fosfor4
- Järn0,10
- Kalcium4
- Kalium8
- Kulhydrat12,97
- Natrium310
- Protein3,32
- Vitamin C9