Jordskokkesuppe
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Suppe
- Hvidvin2,50 dl
- Løg0,50 stk
- Rapsolie1 spsk
- Salt
- Creme fraiche4 dl
- Grøntsagsbouillon, færdig4 dl
- Peber
- Champingnon og porre topping
- Porre100 g
- Champignoner, skov400 g
- Hvidløgsfed8 g
- Smør30 g
- Salt
Forberedelsestrin
1. Skræl og hak løg. Tilsæt vin og reducer 1/3 del og tilsæt jordskokkepuré. Kog op under omrøring. Tilsæt creme fraiche og lad det simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.
2. Skræl og hak hvidløg, skær champingnoner i skiver og porre i strimler. Steg i smør og smag til med salt og peber. Pynt med champignonblandingen og server suppen.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)201,21
- Energi (kJ)841,79
- Fedt11,90
- Fibrer4,45
- Fosfor1,60
- Järn0,04
- Kalcium1,60
- Kalium3,20
- Kulhydrat14,14
- Natrium96
- Protein4,32
- Vitamin C3,60