Grøn asparges suppe
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Suppe
- Salt
- Peber
- Piskefløde2 dl
- Grøntsagsbouillon6 dl
- Æg/laksebolle
- Ansjoser25 g
- Æg, kogte2 stk
- Flødeost15 g
- Dild, hakket20 g
- Laks koldrøget150 g
Forberedelsestrin
1. Alle ingredienserne til suppen koges op og blendes til den får en jævn konsistens. Smag til med salt og peber.
2. Hak alle ingredienserne til æg/laksebollerne. Formes som små boller. Server dem i suppen.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)357,98
- Energi (kJ)1498,73
- Fedt29,01
- Fibrer2,60
- Fosfor6
- Järn0,15
- Kalcium6
- Kalium12
- Kulhydrat6,84
- Natrium375
- Protein16,92
- Vitamin C13,50