Bagte gule beder med blåskimmelcreme
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Rucola50 g
- Gule beder, Findus 960133821,25 kg
- Salt og peber
- Olivenolie
- Græskarkerner75 g
- Grønkål50 g
- Blåskimmelcreme
- Blåskimmelost200 g
- Kvark250 g
Forberedelsestrin
1. Tænd ovnen på 180 grader. Læg de gule beder i en gastro form. Fordel olivenolie over og krydr med salt og peber. Bag i ovnen i cirka 20 minutter.
2. Rist græskarkerner på en tør pande, så de får farve.
3. Rucola og grønkål vendes i lige inden servering.
4. Riv osten og bland den med kvark, til en jævn creme.
5. Anret de bagte beder og pynt med blåskimmelcreme og de ristede græskarkerner.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)185,42 kcal
- Energi (kJ)773,50 kJ
- Fedt10,70 g
- Fibrer4,06 g
- Kalcium54 mg
- Kulhydrat10,79 g
- Natrium1125 mg
- Protein9,98 g