Bagte gule beder med blåskimmelcreme

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Rucola
    50 g
  • Gule beder, Findus 96013382
    1,25 kg
  • Salt og peber
  • Olivenolie
  • Græskarkerner
    75 g
  • Grønkål
    50 g
  • Blåskimmelcreme
  • Blåskimmelost
    200 g
  • Kvark
    250 g

Forberedelsestrin

  1. 1. Tænd ovnen på 180 grader. Læg de gule beder i en gastro form. Fordel olivenolie over og krydr med salt og peber. Bag i ovnen i cirka 20 minutter.

  2. 2. Rist græskarkerner på en tør pande, så de får farve.

  3. 3. Rucola og grønkål vendes i lige inden servering.

  4. 4. Riv osten og bland den med kvark, til en jævn creme.

  5. 5. Anret de bagte beder og pynt med blåskimmelcreme og de ristede græskarkerner.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    185,42 kcal
  • Energi (kJ)
    773,50 kJ
  • Fedt
    10,70 g
  • Fibrer
    4,06 g
  • Kalcium
    54 mg
  • Kulhydrat
    10,79 g
  • Natrium
    1125 mg
  • Protein
    9,98 g
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften