Steam buns med veganske chicken style stykker & kål
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Dampboller460 g
- Agurk0,50 stk
- Gulerødder200 g
- Kinakål300 g
- Limesaft4 tsk
- BBQ-sauce2 dl
- Sriracha chilisauce1 tsk
- Sesamolie4 tsk
- Koriander, ferske100 g
Forberedelsestrin
- 1. Steg de veganske stykker i lidt olie til de får en fin stegeskorpe. Tilsæt derefter BBQ-sauce.
- 2. Gulerødder, agurk og kinakål skæres i strimler.
- 3. Lav en dressing af limesaft, sesamolie og sriracha og bland det i salaten.
- 4. Damp bollerne som anvist på emballagen.
- 5. Læg derefter salaten og de veganske stykker i bollen og top med koriander.
Tip!
Dampboller eller Steam buns er perfekte som take away!
Spændende vegansk ret på menuen! Lækre dampboller med fyld af veganske stykker chicken style, kålsalat og BBQ -sauce. Top med koriander!