Steam buns med veganske chicken style stykker & kål

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Dampboller
    460 g
  • Agurk
    0,50 stk
  • Gulerødder
    200 g
  • Kinakål
    300 g
  • Limesaft
    4 tsk
  • BBQ-sauce
    2 dl
  • Sriracha chilisauce
    1 tsk
  • Sesamolie
    4 tsk
  • Koriander, ferske
    100 g

Forberedelsestrin

  1. 1. Steg de veganske stykker i lidt olie til de får en fin stegeskorpe. Tilsæt derefter BBQ-sauce.
  2. 2. Gulerødder, agurk og kinakål skæres i strimler.
  3. 3. Lav en dressing af limesaft, sesamolie og sriracha og bland det i salaten.
  4. 4. Damp bollerne som anvist på emballagen.
  5. 5. Læg derefter salaten og de veganske stykker i bollen og top med koriander.
  6.  

    Tip!
    Dampboller eller Steam buns er perfekte som take away!
    Spændende vegansk ret på menuen! Lækre dampboller med fyld af veganske stykker chicken style, kålsalat og BBQ -sauce. Top med koriander!

Produkter som indgår i opskriften