Falafelsalat med tomater og græsk feta
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Falafel mini, 7 g1 kg
- Rødløg i skiver60 g
- Tomat, uspec., rå2 kg
- Løg120 g
- Persille30 g
- Tomater, semitørrede (soltørrede)100 g
- 250g dansk honning, flydende(Jakobsens)35 g
- Rapsolie0,75 dl
- Skalotteløg30 g
- Basilikum30 g
- ÆBLECIDEREDDIKE 500ml ØKO1 g
- Salt & peber
Forberedelsestrin
Tilberedelse:
Skær tomaterne i både, rødløg og de gule løg skæres tyndt på et mandolinjern. Dryp tomatdressing over og bland persille i.
Pynt til sidst med den plukkede basilikum.
Dressing:
Hak de semitørrede tomater og bland de øvrige ingredienser i.
Smag til med salt og nykværnet peber.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)360,23
- Energi (kJ)1506,49
- Fedt17,67
- Fibrer8,89
- Kulhydrat39,30
- Protein9,84