Falafelsalat med tomater og græsk feta

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Falafel mini, 7 g
    1 kg
  • Rødløg i skiver
    60 g
  • Tomat, uspec., rå
    2 kg
  • Løg
    120 g
  • Persille
    30 g
  • Tomater, semitørrede (soltørrede)
    100 g
  • 250g dansk honning, flydende(Jakobsens)
    35 g
  • Rapsolie
    0,75 dl
  • Skalotteløg
    30 g
  • Basilikum
    30 g
  • ÆBLECIDEREDDIKE 500ml ØKO
    1 g
  • Salt & peber

Forberedelsestrin

  1. Tilberedelse:

  2. Skær tomaterne i både, rødløg og de gule løg skæres tyndt på et mandolinjern. Dryp tomatdressing over og bland persille i.

  3. Pynt til sidst med den plukkede basilikum.

  4. Dressing:

  5. Hak de semitørrede tomater og bland de øvrige ingredienser i.

  6. Smag til med salt og nykværnet peber.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    360,23 
  • Energi (kJ)
    1506,49 
  • Fedt
    17,67 
  • Fibrer
    8,89 
  • Kulhydrat
    39,30 
  • Protein
    9,84 
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften