Bøf med haricots verts & bearnaise

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • 1 kg
  • Løg
    1,50 stk
  • Haricots verts
    1 kg
  • Pommes frites
    1 kg
  • Tomater
    300 g
  • Salt
    10 g
  • Hvid peber
    2 g

Forberedelsestrin

  1. 1. Optø den formbare fars i stuetemperatur cirka 2 timer eller i køleskab natten over.
  2. 2. Hak løg fint og bland med farsen. Tilsæt salt og peber efter smag.
  3. 3. Form farsen til bøffer á 100 gram, pres dem flade og tynde.
  4. 4. Steg dem i en stegepande i lidt olie eller tilbered dem i ovnen til de er gyldne.
  5. 5. Tilbered haricots verts og pommes frites som anvist på emballagen.
  6. 6. Del tomaterne i to. Grill dem på snitfladen eller bag dem ved 220 grader, til de har en flot overflade.
  7. 7. Varm bearnaisesaucen som anvist på emballagen.
  8.  

    Tip!
    Server gerne en grillet tomat til bøffen.
    Green Cuisine Formbar fars lavet af ærte- og hvedeprotein. Fantastisk som en vegetarisk bøf! Server med bearnaisesauce og du har en lakto-vegetarisk ret.

Produkter som indgår i opskriften