Bøf med haricots verts & bearnaise
Ingredienser
Vælg antal portioner
- 1 kg
- 500 g
- Løg1,50 stk
- Haricots verts1 kg
- Pommes frites1 kg
- Tomater300 g
- Salt10 g
- Hvid peber2 g
Forberedelsestrin
- 1. Optø den formbare fars i stuetemperatur cirka 2 timer eller i køleskab natten over.
- 2. Hak løg fint og bland med farsen. Tilsæt salt og peber efter smag.
- 3. Form farsen til bøffer á 100 gram, pres dem flade og tynde.
- 4. Steg dem i en stegepande i lidt olie eller tilbered dem i ovnen til de er gyldne.
- 5. Tilbered haricots verts og pommes frites som anvist på emballagen.
- 6. Del tomaterne i to. Grill dem på snitfladen eller bag dem ved 220 grader, til de har en flot overflade.
- 7. Varm bearnaisesaucen som anvist på emballagen.
Tip!
Server gerne en grillet tomat til bøffen.
Green Cuisine Formbar fars lavet af ærte- og hvedeprotein. Fantastisk som en vegetarisk bøf! Server med bearnaisesauce og du har en lakto-vegetarisk ret.