Chip Shop Roll Taco

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Chip shop roll, Findus 96010647
    600 g
  • Mini tortilla
    210 g
  • Hvidkål
    200 g
  • Radiser
    60 g
  • sauce, forårsløg strimlet eller
  • Creme fraiche
    2,50 dl
  • Wasabi & sesam krydderi, teriyaki
  • friteret grønkål 1 spsk af blandingen

Forberedelsestrin

  1. 1. Læg hvidkål og radiser i koldt vand, hver for sig for at holde dem sprøde.

  2. 2. Bland creme fraiche, wasabi & sesam krydderi sammen, hæld blandingen i en sprøjteflaske eller en pose med et lille hul.

  3. 3. Tilbered fisken efter anvisningen på emballagen, læg dem på en rist så de ikke bliver bløde. 

  4. 4. Fyld en tortilla medn en Chip Shop roll, læg den ønskede mængde kål i og top med wasabi, sesam krydderi, creme fraiche og teriyaki sauce.

  5. 5. Til sidst toppes denne med friteret grønkål, radiser og forårsløg. 

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    256,48 
  • Energi (kJ)
    1076 
  • Fedt
    13,31 
  • Fibrer
    1,28 
  • Kulhydrat
    24,17 
  • Protein
    10,10 
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften