Chip Shop Roll Taco
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Chip shop roll, Findus 96010647600 g
- Mini tortilla210 g
- Hvidkål200 g
- Radiser60 g
- sauce, forårsløg strimlet eller
- Creme fraiche2,50 dl
- Wasabi & sesam krydderi, teriyaki
- friteret grønkål 1 spsk af blandingen
Forberedelsestrin
1. Læg hvidkål og radiser i koldt vand, hver for sig for at holde dem sprøde.
2. Bland creme fraiche, wasabi & sesam krydderi sammen, hæld blandingen i en sprøjteflaske eller en pose med et lille hul.
3. Tilbered fisken efter anvisningen på emballagen, læg dem på en rist så de ikke bliver bløde.
4. Fyld en tortilla medn en Chip Shop roll, læg den ønskede mængde kål i og top med wasabi, sesam krydderi, creme fraiche og teriyaki sauce.
5. Til sidst toppes denne med friteret grønkål, radiser og forårsløg.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)256,48
- Energi (kJ)1076
- Fedt13,31
- Fibrer1,28
- Kulhydrat24,17
- Protein10,10