Chip Shop roll med sprøde kartoffelbåde
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Chip Shop roll, Findus 96014938900 g
- Porre fintskåret300 g
- Rødkål fintsnittet400 g
- Rødbeder rustikke, Findus 96013798700 g
- Kapers20 g
- Rapsolie50 g
- Hvidvinseddike20 g
- Peber, sort4 g
- Salt6 g
- Rapsolie45 g
- Kartofler2,50 kg
- Salt4 g
- Dressing
- Chili hakket, Findus 960087135 g
- Salt7 g
- Yoghurt naturel600 g
- Peber, sort6 g
- Honning18 g
Forberedelsestrin
1. Bag rødbederne i ovnen på 200 grader i cirka 20 minutter.
2. Vend rødbeder med rødkål, kapers og porrer.
3. Rør en vingrette sammen og vend i rødbedesalaten.
4. Skær kartoflerne i både og læg dem i en bradepande. Hæld olie over og krydr med salt og rør rundt. Stil i ovnen på 200 grader til de er gyldenbrune cirka 25 minutter.
5. Fisken lægges i en bradepande og tilberedes i ovnen på 230 grader i cirka 12 minutter. Vend fisken efter halv tid.Dressing
Bland alle ingredienserne til din dressing.Tips!
Pres lidt citron over fisken.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)572,25
- Energi (kJ)2394,37
- Fedt22,63
- Fibrer7,57
- Kulhydrat72,58
- Protein20,11