Chip Shop roll med hot safran aioli
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Mayonnaise500 g
- Safran0,50 g
- Chili, Findus 960087138 g
- Chip Shop roll, Findus 96014938900 g
- Hvidløg7 g
- Peber6 g
- Dild30 g
- Rødbeder Rustikke Øko., Findus 96013798500 g
- Rapsolie30 g
- Salt8 g
- Sorte linser540 g
- Edamame Sojabønner, Findus 96008656300 g
- Porre150 g
- Babyspinat120 g
Forberedelsestrin
1. Bland mayonnaise med safran, presset hvidløg og chili til en aioli.
2. Kog linserne som anvist på emballagen.
3. Sæt ovnen på 200 grader. Vend rødbederne i lidt olie, salt og peber i en bradepande. Steg rødbederne i ovnen i cirka 20 minutter.
4. Optø sojabønnerne som anvist på emballagen.
5. Tilbered fisken i ovnen på 230 grader i cirka 12 minutter. Vend fisken efter halv tid.
6. Bland linser med rødbeder, dild, sojabønner, porrer og babyspinat.
7. Server fisken sammen med linse- og grøntsagsblandingen, samt den hotte safran aioli ved siden af.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)797,61
- Energi (kJ)3346,68
- Fedt55,50
- Fibrer13,22
- Järn0,12
- Kalcium20,40
- Kalium38,40
- Kulhydrat45,30
- Protein29,40
- Vitamin C2,40