Chip Shop roll med hot safran aioli

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Mayonnaise
    500 g
  • Safran
    0,50 g
  • Chili, Findus 96008713
    8 g
  • Chip Shop roll, Findus 96014938
    900 g
  • Hvidløg
    7 g
  • Peber
    6 g
  • Dild
    30 g
  • Rødbeder Rustikke Øko., Findus 96013798
    500 g
  • Rapsolie
    30 g
  • Salt
    8 g
  • Sorte linser
    540 g
  • Edamame Sojabønner, Findus 96008656
    300 g
  • Porre
    150 g
  • Babyspinat
    120 g

Forberedelsestrin

  1. 1. Bland mayonnaise med safran, presset hvidløg og chili til en aioli.

    2. Kog linserne som anvist på emballagen.

    3. Sæt ovnen på 200 grader. Vend rødbederne i lidt olie, salt og peber i en bradepande. Steg rødbederne i ovnen i cirka 20 minutter. 

    4. Optø sojabønnerne som anvist på emballagen.

    5. Tilbered fisken i ovnen på 230 grader i cirka 12 minutter. Vend fisken efter halv tid.

    6. Bland linser med rødbeder, dild, sojabønner, porrer og babyspinat.

    7. Server fisken sammen med linse- og grøntsagsblandingen, samt den hotte safran aioli ved siden af.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    797,61 
  • Energi (kJ)
    3346,68 
  • Fedt
    55,50 
  • Fibrer
    13,22 
  • Järn
    0,12 
  • Kalcium
    20,40 
  • Kalium
    38,40 
  • Kulhydrat
    45,30 
  • Protein
    29,40 
  • Vitamin C
    2,40 
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften