Chip Shop Roll med citronris

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Ris
    700 g
  • Chip Shop roll, Findus 96014938
    900 g
  • Rapsolie
    13 g
  • Salt
    9 g
  • Mælk
    500 g
  • Citron presset
    90 g
  • Vand
    700 g
  • Ærter øko., Findus 96013165
    165 g
  • Broccolibuketter, Findus 96008187
    400 g
  • Dressing
  • Yoghurt naturel
    600 g
  • Hvidløg presset
    10 g
  • Peber, sort
    5 g
  • Salt
    8 g
  • Dild
    13 g

Forberedelsestrin

  1. 1. Svits hvidløg i olie og læg risene i.

    2. Hæld vand, mælk, citronsaft og salt i. Lad det simre til risene er klar.

  2. 3. Giv grøntsagerne et hurtigt opkog og bland dem med ris.

    4. Læg Chip Shop i en bradepande og tilbered i ovnen på 230 grader i 12 minutter.


    Dressing
    Bland yoghurt, dild, hvidløg og smag til med salt og peber.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    541,29 
  • Energi (kJ)
    2296,73 
  • Fedt
    14,43 
  • Fibrer
    3,27 
  • Kulhydrat
    80,39 
  • Protein
    21,01 
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften