Chip Shop Roll med citronris
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Ris700 g
- Chip Shop roll, Findus 96014938900 g
- Rapsolie13 g
- Salt9 g
- Mælk500 g
- Citron presset90 g
- Vand700 g
- Ærter øko., Findus 96013165165 g
- Broccolibuketter, Findus 96008187400 g
- Dressing
- Yoghurt naturel600 g
- Hvidløg presset10 g
- Peber, sort5 g
- Salt8 g
- Dild13 g
Forberedelsestrin
1. Svits hvidløg i olie og læg risene i.
2. Hæld vand, mælk, citronsaft og salt i. Lad det simre til risene er klar.3. Giv grøntsagerne et hurtigt opkog og bland dem med ris.
4. Læg Chip Shop i en bradepande og tilbered i ovnen på 230 grader i 12 minutter.
Dressing
Bland yoghurt, dild, hvidløg og smag til med salt og peber.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)541,29
- Energi (kJ)2296,73
- Fedt14,43
- Fibrer3,27
- Kulhydrat80,39
- Protein21,01