Yoghurtmuffins med hindbær
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Hindbærpuré, Findus 96012417150 g
- Hvedemel210 g
- Æg170 g
- Sukker225 g
- Bagepulver10 g
- Græsk yoghurt100 g
- Salt3 g
- Smør100 g
- Brunkager90 g
Forberedelsestrin
- Pisk æg og sukker til en luftig masse.
- Vend mel, bagepulver og salt i.
- Bland hindbærpuré, yoghurt, smør og knuste brunkager i blandingen.
- Hæld blandingen i muffinsforme.
- Bag dem på 200 grader til de har en gylden farve, cirka 15 - 20 minutter. Tjek om dine muffins er færdige med en kagetester af metal eller en tandstik, slipper dejen er de klar!
Tips!
Pynt dine muffins med frysetørrede hindbær og knuste brunkager.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)310,81
- Energi (kJ)1311,75
- Fedt12,88
- Fibrer2,49
- Kulhydrat42,94
- Protein5,65