Hindbær cheesecake i glas
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Solbærpuré, Findus 9601240075 g
- Friskost300 g
- Hindbærpurë, Findus 9601241790 g
- Digestive300 g
- Hvid chokolade150 g
- Piskefløde300 g
- Flormelis25 g
- Hakket Ruby chokolade
- Hindbær friske
Forberedelsestrin
- Pisk friskost med solbærpuré og flormelis.
- Smelt den hvide chokolade.
- Pisk fløden let og rør den hvide chokolade i.
- Rør hindbærpuréen med flødeblandingen, så den bliver marmoret.
- Knus digestive og læg dem over solbærfyldet.
- Pynt til sidst med hindbærblandingen, hakket Ruby chokolade og et friskt hindbær.
Tips!
Hvis du serverer cheesecake i små glas, vil den være rigtig god på buffetten.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)438,73
- Energi (kJ)1830,11
- Fedt30,81
- Fibrer2,17
- Kulhydrat32,38
- Protein7,17